dinsdag 13 maart 2012

eerste werkdag

Gisteren is Koen gestart in Wellington Hospital en hij is tevreden naar huis gekomen.  Het ziet ernaar uit dat het systeem hem wel ligt.  Hij is in ieder geval al verwend met een up to date- gsm die van alle technologische snufjes is voorzien.
Het voorbije weekend was het echt zomerweer. We hebben kunnen genieten van ontbijt in het zonnetje en BBQ op het terras.


 Zaterdag was er een fundraising evenement op Tawa college, een soort kermis. Een aantal leerlingen gaan met het netball-team naar Brisbane (Australië) vandaar de geldinzamelactie. We zijn er in de namiddag even langsgegaan.  Zo steunen we het project en zien we de school nog eens. 
Tawa College is een grote school met erg veel faciliteiten (zoals mooie tennisvelden).
Voor de kinderen was er vanalles te doen. 
Zondagvoormiddag hadden Nore en Hanne één van hun laatste surf life savingcarnivals.  Alweer vroeg uit de veren want om 8u15 werden we verwacht in Paekakariki surfclub.
Nore is 3de geworden in de sprint op het strand.


Er is altijd een gezellige sfeer tussen de jongeren, heel gemoedelijk.
Kobe en Eva amuseren zich met het bouwen van bruggen, dammen, het zoeken naar schelpen...
En van al dat gespeel krijg je honger.  Een 'sausage sizzle' is één van hun favoriete NZse BBQ gerechten; gewoon een sneetje brood, een worstje vanop de BBQ, ketchup en ajuintjes.  Laat het smaken.