maandag 31 januari 2011

wind

Deze avond is het alweer stevig beginnen te waaien.  Waaien kan het hier als de beste !  De wind raast werkelijk rond het huis.  Kobe vindt deze windstoten maar eng en ik moet toegeven... ook ik vind ze af en toe wat te hevig :-)  .
Vanaf morgen begint ons echte leven hier een beetje : we gaan in de voormiddag een bezoekje brengen aan de school en morgennamiddag start voor Nore en Hanne de eerste turnles.
Zaterdag is Hanne ook een proefles Hiphop gaan volgen in de dansstudio 'Extreme Dance' in Porirua.  'Extreme dans' is een echte dansstudio waar je allerlei dansstijlen kan volgen : tapdans, ballet, jazzballet, lyrical, solojazz, hiphop....  Hanne ziet het helemaal zitten . Op 7 februari starten de lessen.

Vandaag hebben we ons bezoek aan het 'Te Papa' museum verder gezet. Op ons programma stond vandaag : level 4 : Maori-cultuur en level 3 : fauna en flora in NZ .   Alweer zijn we erg geboeid van de ene zaal naar de andere getrokken .  Toch een indrukwekkend museum, een echt familiemuseum.  Voor de kinderen zijn er erg veel creatieve dingen te beleven.  Ook vandaag hebben ze zich alle 4 reuze-geamuseerd.
En nog hebben we niet alles gedaan.  Je kan er in bezig blijven.  Dit museum zal ons zeker nog over de vloer krijgen.